Faciliteiten

Auto's

BMW M4

De BMW M4 GTR van Munckhof Racing is een auto die in 2017 geheel is gebouwd door KK Automobile. Deze heeft een 6 cilinder motor, 3.2 liter met zo’n 430 pk. Deze auto is uniek in zijn soort en geschikt voor zowel de endurance als de sprintraces. 

IMG_3516.jpg
IMG_1230.jpg

BMW M2

De nieuwe aanwinst voor het team Munckhof Racing wordt een wide body BMW M2 met een biturbo motor, die dit jaar voor het eerst op het asfalt komt. Deze is eveneens gebouwd door KK Automobile. De auto is uiterst geschikt voor de endurace races waarmee we dit jaar ons debuut proberen te maken.  

BMW Z4

The good old BMW Z4 GTR - die door Munckhof Racing meestal wordt ingezet voor sprintraces - heeft een rijke historie. De auto is gebouwd door Eugene Janssen, die helaas vroegtijdig is overleden in 2005. Door Munckhof Racing is deze auto helemaal verder doorontwikkeld, en het is de enige die in Europa rondrijdt. De auto heeft ook een 6 cilinder 3.2 liter motor met zo’n 430pk. 

BMW Z4
Aanbod

Aanbod

Munckhof Racing heeft het totaalpakket voor een goed georganiseerd raceweekend: wagens, een trailer, technische ondersteuning, een tent, warm eten, een goede sfeer en meer! Gaat jouw team naar dezelfde race als Munckhof Racing? En wil je gebruikmaken van onze faciliteiten? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of samenwerkingen.

Neem contact op

Onze sponsoren

Alle sponsoren