Eerste meters gemaakt met gloednieuwe BMW M2 GTR

Naast een BMW M4 en een BMW Z4, heeft het team van Munckhof Racing nu ook een BMW M2 GTR tot de beschikking. Oorspronkelijk een straatauto, maar door KK Automobile omgebouwd tot mooie competitieve auto voor de racerij. De eerste testrondes zijn gereden, de BMW M2 GTR is er klaar voor. 

Deze auto bestaat uit een combinatie van originele componenten van de BMW M2 en raceonderdelen die KK Automobile heeft aangebracht. KK Automobile is een Duits bedrijf dat vanaf de jaren 90 is uitgegroeid tot een autowerkplaats waar complete voertuigen van A tot Z worden ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Net als voor de BMW M4, heeft KK Automobile ook voor de BMW M2 GTR een eigen onderstel gebouwd. 

De BMW M2 GTR heeft maar liefst 460 pk en is met een bi-turbo motor uiterst geschikt voor de endurance races waarmee Munckhof Racing dit jaar het debuut gaat maken. De M2 GTR is een mooie toevoeging naast de M4 en de Z4. Het team van Munckhof Racing kijkt uit naar een prachtig nieuw seizoen. Met komende weekend een NES 500 / Endurance 4H op de planning op de Hockenheimring. Stay tuned voor meer racenieuws! 

Onze sponsoren

Alle sponsoren