Mooie gevechten op het circuit in Assen

Mooie gevechten op de baan in Assen

Het afgelopen raceweekend stond bol van de spanning en mooie gevechten op de baan. Het prachtige weer zorgde voor geweldige omstandigheden voor alle aanwezige raceliefhebbers. In dit verslag blikken we terug op de races in Assen en kijken we vooruit naar het raceweekend op de Nürburgring op 30 juni en 1 + 2 juli.  

IMG_0767 (1).jpg
IMG_5269 (1).jpg

BMW Challenge

De startgrid was goed gevuld, wat resulteerde in een zeer competitief speelveld. Eric moest tijdens de kwalificatieronde genoegen nemen met een derde plaats. Ondanks een niet zo vlotte start in de eerste race, maakte hij een opmerkelijke comeback na een mooie strijd met verschillende concurrenten, wat hem een tweede plaats opleverde.  

De tweede race bracht ook spanning op de baan. Verschillende code 60's leidden tot strafseconden voor Eric, omdat hij hier niet tijdig genoeg reageerde. Ondanks dat hij als tweede finishte, werd hij naar de vijfde plaats teruggezet. Op dit moment staat Munckhof Racing op een gedeelde eerste plaats in het kampioenschap.

NES 500

De NES 500 in Assen werd door drie coureurs gereden, namelijk Marco Poland, Maik Barten en Eric. Maik stuurde de auto naar een vijfde plaats tijdens de kwalificatie. De coureurs verbeterden deze positie tijdens de race, maar ondervonden tegenslag met een gebroken aandrijfas. Ons monteursteam heeft er alles aan gedaan om de schade snel te herstellen. Binnen vijftien minuten reed onze auto weer op de baan. Door problemen bij de concurrentie, eindigde ons team op de derde plaats. Ook in dit kampioenschap staan ze momenteel op een gedeelde eerste plaats. 

IMG_1320 (1).jpg

Onze sponsoren

Alle sponsoren