Relyim beheer BV

Over Relyim

Relyim is de overkoepelende organisatie boven Munckhof Racing, opgezet door Eric van den Munckhof. Als trotse vader van drie dochters heeft Eric gekozen voor de naam Relyim, een verwijzing naar zijn dochters Renee, Lyan en Imke. Relyim is ontstaan vanuit passie voor racing, vervoersmiddelen, snelle auto’s en vastgoed. Die zaken zitten bij Eric in het bloed. Van jongs af aan was er al die interesse in alles met wielen en snelheid. Met een vader in de touringcarbusiness en (cross)brommers om aan te klussen was Eric helemaal in zijn element.

WEBHEADER_Cars_NEW_EDIT_01.00_00_22_05.Still003.png
Munckhof Autohandel

Munckhof Autohandel

Het opknappen en verkopen van auto’s is altijd een hobby van Eric geweest. Het werd tijd voor een nieuw avontuur, in de vorm van Munckhof Autohandel. Ben je op zoek naar een sportieve auto? Neem eens een kijkje bij Munckhof Autohandel. Ben je op zoek naar een specifieke auto maar heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Neem contact op om eens de mogelijkheden te bespreken!

Munckhof Vastgoed

Op zoek naar een huurruimte of huurwoning? Geïnteresseerd in de koop van een pand? Heb je zelf een interessant aanbod op het gebied van vastgoed? Voor al deze zaken kun je terecht bij Munckhof Vastgoed. Wij gaan graag het gesprek aan over de mogelijkheden.

Munckhof Vastgoed
Munckhof Adventures

Munckhof Adventures

Op zoek naar een familie- of teamuitje zoals je dat nog nooit hebt ervaren? Geen zin in een statische lunch of een kringverjaardag? Dan is Munckhof Adventures echt iets voor jou! Huur een stoere jeep en ga off road voor de rit van je leven!  

Onze sponsoren

Alle sponsoren