Sponsoren

IMG_7390.jpg

Sponsorpakket

De sponsoren van Munckhof Racing worden close bij het team betrokken. Hun naamuitingen worden op de raceauto en eventueel op de trailer geplaatst. Het gehele seizoen worden er gasten uitgenodigd om races te bezoeken, waarbij alle faciliteiten door Munckhof Racing verzorgd worden. Daarnaast worden er speciale evenementen georganiseerd voor de sponsoren. Is er vanuit de sponsor vraag naar een op maat gesneden evenement? Dat is mogelijk. Dit kan op het circuit of bij het bedrijf zelf. Alle evenementen worden compleet door Munckhof Racing gefaciliteerd. Kortom: een breed palet aan aanbiedingen, dat voor elke sponsor indien gewenst op maat gemaakt kan worden. 

Sponsordag

Reserveer alvast vrijdag 23 september in je agenda! Alle sponsoren zijn dan uitgenodigd voor de sponsordag op het racecircuit van Harry Maessen in Meppen. 

Sponsoren kunnen meerijden met de coureurs van Munckhof racing en in samenwerking met Raceclinics zorgen we ervoor dat je -onder leiding van Koen Bogaerts- ook zelf een ronde kunt rijden.

Meer informatie volgt! 

Sponsor worden

Heb je interesse om sponsor te worden van Munckhof Racing? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of samenwerkingen.

Neem contact op

Sponsoren

Onze sponsoren

Alle sponsoren